Algunes opinions dels pares:opinions dels pares

 

Estimats Pares,

M’agradaria compartir l’experiència de Tell Me, amb tots vosaltres. El meu fill gran, l’Oriol,  que ara ja te 5 anys, anava a una altre acadèmia d’anglès des de molt petitonet, per raons que no venen al cas, vaig decidir canviar-lo i portar-lo a aquesta acadèmia, i n’he quedat súper contenta.

L’Oriol a anat dos dies a la setmana a Anglès, però per ell, no era carregós, sinó que era anar a passar-s’ho be, cantar ballar i jugar aprenent la llengua, fins hi tot, la meva filla que te dos anys, entrava algun dia concret a la classe i s’ho passava tant be, que només saber que el seu germà estava fent Anglès, quan sortia de la seva escola bressol ja em demanava per entrar a la classe, per mi això ho es tot.

També m’agradaria fer referència al professorat qualificat que tenen, i el conjunt de persones natives que hi ha, l’àmbit familiar i el carinyo que reben els nens.

Gràcies Tell Me per l’aprenentatge que  doneu als meus nens, i per els bons moments,

Acadèmia d'anglès Tell MeFamília Buquets Alejandre

Som pares d’una nena que des dels 2 anys ha assistit periòdicament a classes d’acadèmia d’anglès. Ara bé, va ser l’any passat, quan la nena tenia 7 anys que vàrem decidir portar-la a Tell me donat que en teníem bones referències. La nostra agradable sorpresa és que Tell Me té uns punts forts a valorar que a continuació us detallem:

· Per aprendre anglès hi ha d’haver un esforç i el mètode amb el que treballen és una combinació entre l’ensenyament acadèmic i el joc.

· Selecció molt encertada dels professionals que hi treballen donat que estan ben preparats, tenen un bon nivell de la llengua i alta motivació perquè els nens avancin i aprenguin.

· Ganes de treballar de tot l’equip, traduït per exemple amb el fet que si la classe coincideix amb un festiu es dona l’opció de recuperar-la.

· Es fa un seguiment periòdic i proper entre família i professorat

· I per últim i el més important de tot és que som testimonis que l’alumne progressa en el seu aprenentatge de la llengua anglesa.

Equip de Tell-me felicitats i endavant amb la millora contínua!

opinions dels paresFamília Duran Oliveras

A Tell Me els nens progressen ràpidament perquè fan grups homogenis segons el seu nivell d’angles. Quan viatges a l’estranger es quan t’adones de com han evolucionat al veure que son capaços de comunicar-se, entendre i fer-se entendre.

Acadèmia d'anglès Tell MeFamília Sanglas Vilarubia

Sóc mare de dues alumnes de Tell Me de 9 i 10 anys. Aquest és el primer any a l’escola per nosaltres però des del minut zero les nenes es van engrescar molt amb el projecte, i l’interès s’ha anat mantenint sense defallir ni per un moment. Penso que el personal de Tell Me ha sabut compaginar perfectament un ensenyament de qualitat a través d’una vessant lúdica, per mi vital, en aquestes edats. El fet de ser grups reduïts també afavoreix molt la participació de tothom, fa que s’estableixi una relació de confiança molt propera amb el/la Teacher i propicia que tots els alumnes també puguin servir de model els uns als altres. Una altra cosa que m’agrada molt són els informes tan complets que rebem els pares sobre els progressos que van fent, crec que també és important informar els pares perquè els nostres nens i nenes, no sempre ho fan!!!!!

En definitiva, que estem molt contents d’haver triat aquesta escola, que seguirem aquí fins que arribem al Top Ten i que moltes gràcies per motivar i animar els nostres fills en l’aprenentatge d’una llengua estrangera que esperem que en el futur arribin a dominar.

opinions dels paresFamília Martí López

 

 

Acadèmia d'anglès Tell Me