Essència de l’escola

 

Acadèmia d'idiomes VicEl meu concepte d’escola d’idiomes l’envolta l’amor, la dedicació i la màgia.

Quan jo era petita, els meus pares tenien clar que volien que parlés i entengués l’anglès quan fos gran i, per això, van buscar alternatives perquè n’anés aprenent i familiaritzant-m’hi.

Des de l’adolescència se’m va despertar la vocació docent i per això vaig començar donant classes particulars quan només tenia 17 anys. Des d’aleshores,  vaig continuar treballant en escoles d’anglès per ampliar les meves experiències i òptiques envers el món de l’ensenyament.  Això em va ajudar a aprendre com els nens aprenen o més ben dit, volen aprendre: jugant, cantant, ballant i interactuant.

TELL ME es caracteritza per ser un concepte diferent. És per a nens entre els 2 anys i mig o tres fins a l’adolescència. La meva experiència em diu que aquesta és la millor edat perquè els nens comencin a familiaritzar-se amb una llengua estrangera mitjançant un mètode que treballo i innovo dia rere dia i que el caracteritza el dinamisme i la diversió constant.

Acadèmia d'idiomes Vic - TELL MEA cada classe recopilo una sèrie d’activitats diferents de les que els nens estan acostumats a treballar a l’escola i que tots els professors apliquen durant el transcurs de les classes. D’aquesta manera, els nens progressen dia rere dia en la llengua que estan aprenent.

El meu desig és oferir aquesta metodologia a tots aquells pares que pensen com els meus pensaven quan jo era només una nena.

TELL ME està tenint molta acceptació tant per ser un mètode innovador com per l’amor i dedicació que l’envolta.

 

L’educació es basa en un triangle: ambient, amor i nen.

Maria Montessori, Educadora (1870-1952)

Acadèmia d'idiomes Vic