Qui som?

 

Escola d'idiomes VicTELL ME és una acadèmia d’idiomes especialitzada en nens a partir de dos anys i mig fins a l’adolescència. A classe realitzem tot tipus d’activitats molt dinàmiques, així com també recursos molt poc comuns i que estan lluny dels que els nens estan acostumats a aprendre o a treballar a les seves escoles.

La combinació dels recursos pedagògics que TELL ME utilitza té l’objectiu que els estudiants es familiaritzin amb l’idioma i vagin progressant any rere any. A més a més, volem contribuir en que els nens guanyin seguretat, autonomia, coordinació, etc.

D’aquesta manera, i gràcies a aquestes activitats, els alumnes es poden introduir a les llengües estrangeres mitjançant un mètode del tot innovador i sobretot amè i divertit.

A TELL ME creiem que és de vital importància el domini de la llengua anglesa per a tothom i res millor que començar com més aviat possible aprofitant les facilitats d’aprenentatge dels més petits.

Escola d'idiomes VicEl sistema amb el qual treballem amb nens que ja fan primària canvia i comencem a preparar els alumnes per exàmens oficials de la Universitat de Cambridge, no obstant això sempre incloem activitats dinàmiques, ja que el nostre objectiu és que els nens s’ho passin d’allò més bé aprenent.

A més a més, disposem de nadius per tal d’impartir classes de conversa. Aquests professors s’alternen i així els alumnes s’habituen a diferents pronuncies i entonacions.

 

 

 

Escola d'idiomes Vic