FLYERS

Profesor

Tellme

Categoría

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

DESCRIPCIÓ

El tercer nivell és el Flyers i el 80 % dels nostres alumnes s’hi presenten a 5è de primària. 

Si els alumnes que cursen Flyers han fet els 2 anys de Movers (el nivell que es treballa els 2 anys anteriors) amb nosaltres, generalment assoleixen aquest nivell amb 1 any. Això és perquè els 2 cursos de Movers són molt complets i, en moltes ocasions, ja introdueixen els alumnes a conceptes que es treballaran a Flyers. D’altra banda, els estudiants que entren a cursar Flyers i que mai havien fet anglès anteriorment, solen necessitar 2 anys o més per poder assolir-ne el nivell. També ens hem trobat que aquests 2 cursos de pandemia ens han fet allargar aquesta formació.   

 

A Tell Me no és obligatori que els alumnes es presentin a aquests exàmens. De totes maneres, com que volem demostrar a les famílies que els alumnes van pujant de nivell any rere any, durant el curs escolar, realitzem simulacions que proven l’avenç de nivell. 

Cal recordar que no treballem mai per edats, sinó per nivells. 

 

Les proves de Starters, Movers i Flyers es fan a la nostra acadèmia. No cal traslladar-se enlloc i els mateixos examinadors de Cambridge porten a terme els exàmens a les nostres instal·lacions. Els examens de KET, PET i FCE, es solen fer al centre examinador a altres llocs més grans.

Nuestros maestros principales

Precio : Free

Pregunta