INFANTIL

Profesor

Tellme

Categoría

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

DESCRIPCIÓ

Els més petits de l’acadèmia (litle eggs, tadpoles i frogs) aprenent amb bits de memòria (també coneguts com a flashcards), manipulant objectes 3D (fruites, verdures, roba, animals... de joguina), escoltant contes, cantant cançons, fent psicomotricitat dins l’aula i jugant a jocs de taula. És per això que els alumnes dins l’aula no tenen la sensació d’estar aprenent sinó d’estar jugant.

 

A Litle Eggs comença l’aventura. En aquest nivell es tracta que l’infant es familiaritzi amb la llengua anglesa, que escolti ordres bàsiques, que assimili rutines, que comenci a escoltar cançons, contes i a jugar a jocs, tot en anglès. 

 

A Tadpoles, la dinàmica de la classe és la mateixa, però l’objectiu del curs és que l’infant no tan sols es familiaritzi amb l’anglès sinó que, durant les classes, el docent farà servir eines per comprovar si recorda les paraules i entén les rutines o ordres bàsiques. 

 

A Frogs, l’infant ja està familiaritzat amb la llengua anglesa i té interioritzats els conceptes que s’han treballat als altres cursos. Per tant, tot i que les classes segueixen sent molt dinàmiques, ja comencem a ensenyar els alumnes a escriure i llegir paraules en anglès. Com que l’anglès no s’escriu igual com sona, com més petits memoritzin l’escriptura, millor.

Nuestros maestros principales

Precio : Free

max disponibilidad : 10

Pregunta